Over a.s.r.

Namens a.s.r. beheert a.s.r. real estate Landgoed Junne. Al meer dan 125 jaar belegt a.s.r in landelijk onroerend grond en is de grootste private eigenaar van landbouwgrond. a.s.r. gelooft dat de connectie met de natuur de basis is van ons bestaan. Door landgoederen open te stellen voor iedereen biedt a.s.r. bezoekers de mogelijkheid om de natuur te ontdekken. 

Sinds 2018 is a.s.r. eigenaar van het landgoed. Naast Landgoed Junne heeft a.s.r. nog vijftien andere landgoederen in eigendom. Samen is dit ruim 6.000 hectare. De samenstelling van de landgoederen bestaat uit landbouwgrond, boerderijen, bos- en natuurterrein, woningen en golfbanen. Op de landgoederen worden educatie, recreatie, landbouw, natuur, ondernemen en innovatie gebundeld.

De bekendste landgoederen van a.s.r. zijn:

Ook beheert a.s.r. real estate landbouwgrond dat verspreid ligt door het hele land. De nadruk ligt hierbij op land- en tuinbouw. a.s.r. real estate streeft naar gebieden waar de boer zijn werk goed kan doen en waar ook ruimte is voor wonen, recreatie, waterbeheer en natuur.